Papryka Faszerowana Ziemniakami
Papryka nadziewana ziemniakami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 193 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać papryki, papryka, sałatka Ranch dressing mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka faszerowana ziemniakami i jajkami, Quinoa & Sweet Potato Faszerowane Papryka, oraz Papryka Grillowana Faszerowana Ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przygotować z mlekiem i masłem zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać z dressingiem i doprawić pieprzem; odstawić.
Paprykę pokroić na pół wzdłuż; nie usuwać wierzchołków.
Miejsce w nieosłoniętej kuchence mikrofalowej 13-in. x 9-po. danie.
Przykrywka i kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 5 minut. Łyżka ziemniaków na połówki pieprzu. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 3-4 minut lub do papryki są miękkie.