Papryka faszerowana wołowiną i jęczmieniem
Papryka nadziewana wołowiną i jęczmieniem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 2. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka nadziewana jęczmieniem z mieloną wołowiną i kozim serem, Papryka Faszerowana Jęczmieniem, oraz Papryka Czerwona Nadziewana Jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj bulion wołowy i jęczmień. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Każdą paprykę przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić nasiona i membrany. Ułóż połówki papryki w 9-calowym talerzu. Pokrowiec z wytrzymałą folią. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 5 minut lub do crisp-tender; drenaż.
Gotować wołowinę, grzyby, i czosnek w patelni nonstick na średnim ogniu 4 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj jęczmień, 2 łyżki zielonej cebuli, przecier pomidorowy i następne 5 składników (przecier pomidorowy przez czarny pieprz) i gotuj 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Mieszankę wołową podzielić równomiernie między połówki pieprzu. Wierzch każdej połowy pieprzu z 2 łyżkami sera i 3/4 łyżeczki cebuli.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera.