Papryka Faszerowana Wołowiną

Papryka Faszerowana Wołowiną
Papryka nadziewana wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.86 za porcję. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej wołowiny, suszonych pomidorów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Papryka Faszerowana Wołowiną, Papryka Faszerowana Wołowiną, oraz Papryka faszerowana wołowiną i ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni i dodać cebulę i chilis i gotować przez 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj mielone, nadal gotować energicznie przez kolejne 3 minuty, a następnie dodać pomidory, quinoa lub ryż, bulion, wino i liście laurowe.Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Mięso MieloneMięso Mielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Piekarnik nagrzać do temperatury 190C / 191° / Gas mark 5.Paprykę zalewamy odpowiednią mieszanką i skropimy oliwą z oliwek
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec przez 25-30 minut lub do czasu ugotowania papryki, a następnie podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn