Papryka faszerowana marchewką i kapustą

Papryka faszerowana marchewką i kapustą
Papryka faszerowana marchewką i kapustą jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, kapustę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kabaczek z żołędzi faszerowany kapustą, papryką i cebulą, Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), oraz Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
W dużej misce ubić olej i kolejne 3 składniki, dodać kapustę i kolejne 3 składniki i wrzucić. Łyżka do połówek papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn