Papryka Faszerowana Indykiem
Papryka faszerowana indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 41g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.38 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Mieszanka papryki, panko, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Faszerowana Indykiem, Papryka Faszerowana Indykiem, oraz Papryka Faszerowana Indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 1-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Paprykę gotować we wrzącej wodzie, aż lekko zmięknie, około 3 minut; odcedzić i spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Ugotuj mielonego indyka, cebulę, grzyby i czosnek w gorącym oleju, aż indyk będzie całkowicie rumiany; odcedzić tłuszcz z mieszaniny indyka.
Przenieść osuszoną mieszaninę indyka do miski i powrót patelni na średnim ogniu.
Roztopić masło na patelni; dodać mąkę, sól, i czarny pieprz. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Mleko i pół na pół do mieszanki mąki, mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać mieszaninę mleka aż zgęstnieje, 1 do 2 protokół. Powrót mieszaninę indyka na patelni; dodać pomidory i 2 łyżki sera Cheddar. Gotować i mieszać mieszaninę indyka, aż gorące i ser topi się, o 3 protokół; łyżka do połówek papryki. Ułóż nadziewane połówki pieprzu w przygotowanym naczyniu do pieczenia; top z pozostałym serem Cheddar, parmezanem i panko. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, a nadzienie gorące, 25 do 30 minut.
Przełącz piekarnik na broil, usuń folię, i gotować paprykę pod brojlerem, aż Panko jest rumiane, o 5 protokół.