Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać bezmięsne nadziewane papryki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pomidory w puszkach, orzechy włoskie, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Bezmięsne Nadziewane Liście Winogron, Bakłażan Faszerowany Warzywami (Bezmięsny Poniedziałek), oraz Poważnie Bezmięsne: Cukinia Nadziewana Izraelskim Kuskusem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podsmaż cebulę i 2 ząbki czosnku, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać ryż i saute 2 protokół. Wymieszać bulion warzywny, przykryć i gotować, aż ryż jest gotowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Tymczasem w dużej misce połączyć tofu, pietruszka, grzyby, jajka, bułka tarta, orzechy włoskie, Worcestershire, sos sojowy, papryka, i gotowanego ryżu.