Papryka Czerwona Stosy
Stosy czerwonej papryki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz chleb pumpernikielowy, skórkę z cytryny, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Wytnij 48 rund z chleba za pomocą noża o średnicy 1,5 cala. Toast rundy na blasze do pieczenia, aż chrupiące, o 10 protokół.
Wytnij 48 rund z czerwonej papryki nożem o średnicy 1,5 cala.
Rezerwy 48 plastry migdałów do dekoracji, a następnie posiekać resztę.
W misce wymieszać ser, natkę pietruszki, skórkę, czarny pieprz i posiekane migdały.
Na każdy tost nałożyć 1/4 łyżeczki mieszanki serowej, następnie przykryć papryką, lekko dociskając. Kopiec 1/4 łyżeczka więcej mieszanki sera na każdej rundy pieprzu i udekorować plasterkiem migdałów.