Papryka Czerwona Pieczona - Feta Crostini
Pieczona papryka czerwona-feta Crostini może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 183 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę czosnku, pieczoną paprykę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Odciąć spiczasty koniec cebulki czosnku; umieścić czosnek na kawałku folii aluminiowej i skropić 1 łyżką oleju. Fold folia do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut; ostudzić. Wycisnąć miąższ z czosnku.
Przetworzyć miąższ czosnku, 2 łyżki oleju, fasolę i następne 4 składniki w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Dodać połowę sera i pulsować 5 do 6 razy lub aż do połączenia.
Pokrój chleb po przekątnej na 24 (1/4 cala) plastry. Ułożyć na blasze do pieczenia; równomiernie wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Rozłóż 2 łyżki mieszanki fasoli na 1 stronie każdej kromki chleba i posyp pozostałym serem feta.
Piec w temperaturze 350 przez 5 do 7 minut.