Papryka czerwona i Guyère Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj czerwonej papryki i Quiche Guyère. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser gruyère, jajko, lodowatą wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić skorupę: w misce robota kuchennego, połączyć mąkę i sól. Puls do połączenia.
Dodać masło do mąki i pulsować, aż masło będzie wielkości grochu, około 10 impulsów.
Dodaj jajko i zimną wodę i pulsuj, aż ciasto się połączy, około 1 minuty. Ciasto przykryć folią i schłodzić przez godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 4°. dno masła i boki patelni.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło.
Przenieść skórkę do tarty pan. Nakłuć dno ciasta kilka razy widelcem. Ciasto przykryć folią i wypełnić masą ciasta.
Upiec ciasto przez 20 minut, zdjąć folię i masę ciasta, a następnie kontynuować piec do złotego koloru, około 10 minut.
Podczas gdy skorupa chłodzi się, napełniaj. Roztopić masło na średniej patelni.
Dodać czerwoną paprykę i gotować do miękkości, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W średniej misce ubijamy śmietanę i jajka.
Połóż czerwoną paprykę wzdłuż dna Skórki quiche.
Posypać wierzch quiche z serem i nadal piec, aż nadzienie jest ustawione i top jest złoty, około 10 minut.