Papryka Czerwona, Czosnek I Pecorino Gougères
Red Pepper, Garlic & Pecorino Gougères może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 26 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jeśli masz sól, ser Pecorino romano, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cheddar i czarny pieprz Gougères, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 2 duże blachy do pieczenia.
W maszynce, puree czerwoną paprykę z wodą i czosnkiem, aż mieszanina jest tak gładka, jak to możliwe, o 2 protokół. Przecedzić przecier z pieprzu przez drobne sito ustawione na miarce, mocno naciskając na ciała stałe z tyłu łyżki, aby wyodrębnić jak najwięcej soku z pieprzu, jak to możliwe; powinieneś mieć 1 szklankę. W razie potrzeby wymieszać trochę więcej wody.
Przenieść sok z czerwonej papryki do średniego rondla.
Dodaj masło, sól i pieprz i gotuj na umiarkowanie dużym ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodać mąkę na raz i ubijać drewnianą łyżką, aż ciasto oderwie się od boku patelni i utworzy gładką, błyszczącą kulkę na łyżce. Zeskrobać ciasto do miski. Używając miksera elektrycznego ze średnią prędkością, ubijaj jajka, 1 na raz, dobrze bijąc między dodatkami. Pokonali Pecorino Romano i cayenne.
Na przygotowane blachy do pieczenia upuść zaokrąglone łyżeczki ciasta w odległości około 1 cala od siebie.
Piec żurek na górnych i środkowych regałach piekarnika przez około 20 protokół, lub aż nadmuchane i rumiane; przesuń blachy do pieczenia z góry na dół iz powrotem do przodu w połowie pieczenia.
Gougres podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.