Papryka Czerwona Bruschetta
Przepis czerwona papryka Bruschetta może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 8 porcji z 130 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylię, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo przyjazny budżet hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki, Łatwy Pieczony Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonego pomidora i czerwonej papryki podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z cebulki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków).
Pędzel z 1 łyżeczką oleju. Owiń w wytrzymałą folię.
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do zmiękczenia. Super.
Broil red peppers 4 in. od ciepła aż Skórki blister, około 10 minut. Natychmiast umieścić paprykę w misce; przykryć folią i odstawić na 15-20 minut.
Odkleić i wyrzucić zwęgloną skórę. Grubo posiekać paprykę.
Odciąć wierzch głowy czosnku, pozostawiając koniec korzenia nienaruszony. Wycisnąć zmiękczony czosnek z cebulki i drobno posiekać.
W misce połączyć pietruszkę, bazylię, sok z cytryny, sól, pieprz i pozostały olej.
Dodać paprykę i czosnek; dobrze wymieszać.
Chleb pokroić w 16 kromek, 1/2 cala. gruby; smażyć aż lekko tosty. Wierzch z mieszaniną pieprzu.