Papryka babci Relish

Papryka babci Relish
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj papryki babci. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 174 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka vidalian cebuli, ocet jabłkowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Ostra Papryka Relish, oraz Przyprawa Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w rondlu i zagotuj na średnim ogniu. Wymieszać paprykę i cebulę; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia i ostudzić. Przykryć i schłodzić do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn