Pappardelle z mieszanymi grzybami

Pappardelle z mieszanymi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pappardelle z mieszanymi grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz Chilli, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle Z Pikantną Kiełbasą I Mieszanymi Grzybami, Dzik Pappardelle, oraz Pappardelle z dzika Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszelkie zabrudzenia z grzybów zetrzyj pędzlem do ciast lub ręcznikiem do naczyń. Pieczarki pokroić cienko, ale na pół rozedrzeć girolle, kurki i blewits.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Na bardzo gorącą patelnię włożyć oliwę i dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Pozwól im usmażyć szybko, rzucając raz lub dwa razy, a następnie dodaj czosnek i chili ze szczyptą soli (bardzo ważne jest, aby lekko doprawić grzyby, ponieważ trochę naprawdę wydobywa smak). Nadal smażyć szybko przez 4-5 minut, regularnie podrzucając. Następnie wyłączyć ogień i wycisnąć sok z cytryny. Wrzucić i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W międzyczasie ugotuj makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodać do pieczarek, z parmezanem, natką pietruszki i masłem. Wrzucić delikatnie, pokrywając makaron grzybami i ich smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Podawać, zeskrobując wszystkie ostatnie kawałki grzybów z patelni i posypać odrobiną dodatkowej pietruszki i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn