Pappardelle z kabaczkiem, pieczarkami i szpinakiem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pappardelle z squasha, grzyby, i szpinak spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 670 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, parmezan, makaron fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pappardelle Z Kabaczkiem, Pieczarkami I Szpinakiem, Szpinak, grzyby i Kabaczek w kremie kokosowym, oraz Spaghetti Squash z kurczakiem, pieczarkami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
Tymczasem, stopić 1/4 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać squash i gotować, aż prawie miękkie, często mieszając, o 6 protokół.
Dodać grzyby, szałwia, i pozostałe 1/4 szklanki masła; smażyć, aż grzyby są miękkie i squash jest miękka, o 8 protokół.
Dodać szpinak; mieszać aż zwiędnie, o 2 protokół. Wymieszać w 1/2 szklanki sera. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj makaron do sosu na patelni. Wrzucić do herbu, dodając płyn do gotowania makaronu o 1/4 garści, jeśli jest suchy.
Posypać 1/4 szklanki sera.