Pappardelle z dzikiem Ragu

Pappardelle z dzikiem Ragu
Need a dairy free main course? Pappardelle z dzika Ragu może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $3.05 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasty anchois, przepis podstawowe ciasto makaronowe, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Pappardelle z dzika Ragu, Dzik Pappardelle, oraz Garganelli z dzikiem Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 6 do 8-quart, podgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj cebulę, marchew i seler i gotować, aż zmiękną i jasnobrązowy (o 12 do 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pastę anchois, płatki chili, rozmaryn, czerwone Wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Mięso doprawić solą i pieprzem i wrzucić do mieszanki sosu pomidorowego. Powrót do wrzenia i obniżyć, aby gotować na wolnym ogniu i gotować 90 protokół. Mięso powinno się rozpadać za pomocą widelca. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut. W robocie kuchennym ledwo pulsują 4-uncjowe chochle mieszanki mięsa, aż "gulasz" przypomina sos mięsny. Sprawdzić przyprawy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pasta AnchoisPasta Anchois
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
ChochlaChochla
4
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Umieścić ragu w rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Upuść pappardelle do wrzącej wody i gotować do miękkości jeszcze firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odcedzić makaron w durszlaku nad zlewem i wlać do ragu. Wrzucić delikatnie do płaszcza i wlać do ciepłej miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
10
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
11
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
14
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
15
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopasta anchoispasta anchois2kilogramyobrane całe pomidory, zmiażdżone ręcznie i soki zastrzeżoneobrane całe pomidory, zmiażdżone ręcznie i soki zastrzeżone11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, drobno rozdrobnionamarchew, drobno rozdrobniona1smallsmarchewka pokrojona w 1/8 cala kostkęmarchewka pokrojona w 1/8 cala kostkę1(mequite, hikora lub olcha)seler naciowy, pokrojony w plastry o grubości 1/8 calaseler naciowy, pokrojony w plastry o grubości 1/8 cala11 łyżka suszonego oreganogorące płatki chiligorące płatki chili2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterkiDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterki8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekane świeże liście rozmarynuposiekane świeże liście rozmarynu32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane świeże liście tymianku lub 1 łyżka suszonegoposiekane świeże liście tymianku lub 1 łyżka suszonego4ząbki czosnku, obrane i cienko pokrojoneząbki czosnku, obrane i cienko pokrojone1Batoniki toffi Heatholiwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebula hiszpańska pokrojona w 1/8 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/8 cala kostkę1Cebula hiszpańska, posiekana w 1/4 cala kostceCebula hiszpańska, posiekana w 1/4 cala kostce1przepis podstawowe ciasto makaronowe, zwinięte do najcieńszego ustawienia i pokrojone w wstążki o szerokości 1 calaprzepis podstawowe ciasto makaronowe, zwinięte do najcieńszego ustawienia i pokrojone w wstążki o szerokości 1 cala6krewetki i żyłkiSól do smakuSól do smaku6krewetki i żyłkiSól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepodstawowy sos pomidorowypodstawowy sos pomidorowy227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże łopatka z dzika (może zastąpić jagnięcinę lub dziczyznę) pokrojona w 1-calową kostkęświeże łopatka z dzika (może zastąpić jagnięcinę lub dziczyznę) pokrojona w 1-calową kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn