Pappardelle Andrew Carmelliniego z białym Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pappardelle Andrew Carmellini z białym Bolognese. Na 6,78 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1691 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, bulion z kurczaka, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, Green Grits Andrew Carmelliniego, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać cielęcinę i wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu odparuje i mięso jest prawie gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Dodać wino i gotować na umiarkowanym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki, aż odparuje, o 3 protokół.
Do zapiekanki dodaj pół na pół i wywar z kurczaka, a następnie wymieszaj tymianek, rozmaryn, szałwię, liść laurowy, czosnek, różowy pieprz, pokruszony czerwony pieprz, gałkę muszkatołową i obfite szczypty soli i czarnego pieprzu. Przynieś tylko na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje i mięso jest bardzo miękkie, około 2 godzin. Tymczasem, na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tłuszcz wytworzył, o 5 protokół.
Dodać cebulę, grzyby i korzeń selera i gotować, mieszając, aż soffritto zmięknie, o 7 protokół. Zamieszaj soffritto w
Bolognesesauce, przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zmniejszy się tylko nieznacznie, o 25 minut dłużej. Odrzuć tymianek, rozmaryn i liść laurowy. Season the
Bolognesesauce z solą i czarnym pieprzem i ogrzać na bardzo małym ogniu. W dużym garnku osolonej wrzącej wody, gotować pappardelle aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania.
Dodać makaron i wodę do gotowania
Bolognesesauce i wrzucić na umiarkowanym ogniu, aż makaron jest dobrze powlekane, o 2 protokół.
Przenieść makaron do dużej, płytkiej miski i podawać od razu, mijając Parmigiano-Reggiano przy stole. Więcej przepisów na makarony na obiad na Food Republic: Pasta Paccheri z Miecznikiem, oliwkami, kaparami i miętą przepis spaghetti Z Białym przepisem Puttanesca Rigatoni z pikantnym Salami i pomidorem przepis