Pappardelle Andrew Carmelliniego z białym Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pappardelle Andrew Carmellini z białym Bolognese. Na 6,78 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1691 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, bulion z kurczaka, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, Green Grits Andrew Carmelliniego, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzać oliwę do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2
Dodać cielęcinę i wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu odparuje i mięso jest prawie gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
Dodać wino i gotować na umiarkowanym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki, aż odparuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Do zapiekanki dodaj pół na pół i wywar z kurczaka, a następnie wymieszaj tymianek, rozmaryn, szałwię, liść laurowy, czosnek, różowy pieprz, pokruszony czerwony pieprz, gałkę muszkatołową i obfite szczypty soli i czarnego pieprzu. Przynieś tylko na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje i mięso jest bardzo miękkie, około 2 godzin. Tymczasem, na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tłuszcz wytworzył, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać cebulę, grzyby i korzeń selera i gotować, mieszając, aż soffritto zmięknie, o 7 protokół. Zamieszaj soffritto w
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Bolognesesauce, przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zmniejszy się tylko nieznacznie, o 25 minut dłużej. Odrzuć tymianek, rozmaryn i liść laurowy. Season the
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Bolognesesauce z solą i czarnym pieprzem i ogrzać na bardzo małym ogniu. W dużym garnku osolonej wrzącej wody, gotować pappardelle aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pappardelle
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
9
Dodać makaron i wodę do gotowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
10
Bolognesesauce i wrzucić na umiarkowanym ogniu, aż makaron jest dobrze powlekane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
11
Przenieść makaron do dużej, płytkiej miski i podawać od razu, mijając Parmigiano-Reggiano przy stole. Więcej przepisów na makarony na obiad na Food Republic: Pasta Paccheri z Miecznikiem, oliwkami, kaparami i miętą przepis spaghetti Z Białym przepisem Puttanesca Rigatoni z pikantnym Salami i pomidorem przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Miecznik
1 żółta Papryka, Mała Kostka
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Posiekany świeży Jarmuż
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem