Pappardelle Andrew Carmelliniego z białym Bolognese

Pappardelle Andrew Carmelliniego z białym Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pappardelle Andrew Carmellini z białym Bolognese. Na 6,78 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1691 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, bulion z kurczaka, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, Green Grits Andrew Carmelliniego, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzać oliwę do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodać cielęcinę i wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu odparuje i mięso jest prawie gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Dodać wino i gotować na umiarkowanym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki, aż odparuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Do zapiekanki dodaj pół na pół i wywar z kurczaka, a następnie wymieszaj tymianek, rozmaryn, szałwię, liść laurowy, czosnek, różowy pieprz, pokruszony czerwony pieprz, gałkę muszkatołową i obfite szczypty soli i czarnego pieprzu. Przynieś tylko na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje i mięso jest bardzo miękkie, około 2 godzin. Tymczasem, na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tłuszcz wytworzył, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę, grzyby i korzeń selera i gotować, mieszając, aż soffritto zmięknie, o 7 protokół. Zamieszaj soffritto w
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Bolognesesauce, przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zmniejszy się tylko nieznacznie, o 25 minut dłużej. Odrzuć tymianek, rozmaryn i liść laurowy. Season the
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Bolognesesauce z solą i czarnym pieprzem i ogrzać na bardzo małym ogniu. W dużym garnku osolonej wrzącej wody, gotować pappardelle aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PappardellePappardelle
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Dodać makaron i wodę do gotowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Bolognesesauce i wrzucić na umiarkowanym ogniu, aż makaron jest dobrze powlekane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Przenieść makaron do dużej, płytkiej miski i podawać od razu, mijając Parmigiano-Reggiano przy stole. Więcej przepisów na makarony na obiad na Food Republic: Pasta Paccheri z Miecznikiem, oliwkami, kaparami i miętą przepis spaghetti Z Białym przepisem Puttanesca Rigatoni z pikantnym Salami i pomidorem przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
MiecznikMiecznik
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia56
Magazyn