Pappa al Pomodoro
Pappan al Pomodoro może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 590 kalorii, 13g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, bulion wołowy, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pappan Al Pomodoro, Pappan Al Pomodoro, oraz Pappan al Pomodoro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój 2 ząbki czosnku na pół i brązowo w 2 łyżkach oleju. Jak tylko zaczną się zmieniać kolor, dodaj pomidory, dużo bazylii, soli i pieprzu, do smaku. Gotować przez 15 minut, a następnie dodać gotujący się wywar. Gdy ponownie osiągnie temperaturę wrzenia, dodaj cienko pokrojony chleb i kontynuuj gotowanie jeszcze przez 15 minut, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Po 1 godzinie wszystko dokładnie wymieszać, aby chleb całkowicie się rozpadł.
Podawać na gorąco lub na ciepło, dodając odrobinę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i świeżych liści bazylii. Bez sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.