Papillote z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli

Papilota z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz granulowany cukier, koszerną sól i pieprz, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasiasty Bas en Papillote, Wild Striped Bass en Papillote, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ułóż 2 półki w piekarniku w dużej odległości od siebie. Ryba otoczona folią będzie potrzebowała trochę miejsca, aby nadmuchać i rozwinąć się, gdy gotuje. Lepiej przestawić regały piekarnika, gdy piekarnik nie jest jeszcze gorący. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Piec ziemniaki do miękkości, około 45 minut do 1 godziny.
Rozłóż około 2-metrowy arkusz folii na płaskiej powierzchni, a 1/2 z niego zwisa z blatu przed sobą.
Połóżcie rybę, skórkę w dół, poziomo, na folii w pobliżu końca licznika, pozostawiając około 1 1/2 cala folii z obu stron. Doprawić mięso do smaku solą i pieprzem, posypać koperkiem, natką pietruszki i kilkoma plasterkami cytryny.
Skropić około 2 łyżki oleju na wierzchu ryby. Złóż folię z powrotem na rybę i dwukrotnie złóż boki folii. Pozostawiając trochę powietrza w opakowaniu, zwiń wierzch folii dwukrotnie zbierając górę , aby utworzyć okno, pozostawiając około 6 do 8 cali między rybą a szczytem. Powinien wyglądać jak małe opakowanie, z zamkniętymi wszystkimi bokami. Wokół ryby powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby umożliwić gromadzenie się pary podczas gotowania, tworząc nadmuchaną otoczkę wokół ryby. Powtórz z pozostałymi 3 kawałkami ryby.
Włóż ząbki czosnku do miski robota kuchennego i pulsuj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Dodać żółtka i pulsować, aby zmiksować. Gdy ziemniak jest całkowicie ugotowany i nadal ciepły, połóż go na płaskiej powierzchni i podziel go wzdłuż. Użyj łyżki stołowej, aby zgarnąć miąższ, w sumie około 3 do 4 łyżek stołowych i dodaj go do procesora. Puls do połączenia. Po uruchomieniu procesora powoli dodaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, przez otwór na górze, w stałym strumieniu.
Dodać cukier i sok z limonki i pulse do włączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Używając 2 blach do pieczenia, umieść 2 koperty foliowe na każdym arkuszu i dodaj trochę wody do dolnej części patelni. Ta woda stworzy dodatkową parę w piekarniku, gdy ryby gotują.
Umieść blachy do pieczenia na 2 półkach piekarnika i piecz, niezakłócony, aż koperty zaczną dmuchać, około 12 do 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast przenieść do 4 talerzy obiadowych. Aby służyć, złamać folię i skropić aioli.