Papas con Salsa de Aguacate (ziemniaki z sosem awokado)
Papas con Salsa de Aguacate (ziemniaki z sosem awokado) może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 49 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1090 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, sól i pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (łosoś z mandarynką i salsą z awokado), oraz Ziemniaki z sosem serowym (Papas a la Huancaína).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki pokroić w ćwiartki i umieścić w misce z olejem, solą, pieprzem, czosnkiem, papryką i kminkiem.Wrzucić, aż ziemniaki są powlekane.
Umieść ziemniaki na patelni do pieczenia.
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.