Papas Chorreadas (ziemniaki z sosem śmietanowo-serowym)
Papas Chorreadas (ziemniaki z sosem śmietanowo-serowym) może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 2650 kalorii, 66g białka, oraz 142g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów wymaga pomidorów w kostce, papryki, wody i soli. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Papas Chorreadas (ziemniaki z sosem śmietanowym), Papas Chorreadas (kolumbijskie ziemniaki z serem i sosem pomidorowym), oraz Gotowane Ziemniaki Po Kolumbijsku (Papas Chorreadas) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średnim rondlu umieść ziemniaki i bulion z kurczaka. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia i gotować około 30 minut do miękkości.
Podczas gotowania ziemniaków, rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i pomidory, wymieszać i gotować około 7 protokół.
Dodać czosnek w proszku, kminek, sól i pieprz. Wymieszać i gotować 2 minuty więcej.
Dodaj śmietanę, kolendrę i ser.
Dobrze wymieszać i zmniejszyć ogień i gotować przez 3 protokół lub aż ser się stopi.
W naczyniu do serwowania umieścić ziemniaki i polać sosem na wierzchu.
Podawać na gorąco. Przepis Na Papas Chorreadas