Papaja-Salsa Z Czarnej Fasoli

Papaja-Salsa Z Czarnej Fasoli
Papaja-czarna fasola Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 44 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sok z limonki, ocet winny, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj. Wyluzuj.
2
Uwaga: W przeciwieństwie do naszych innych sals, ta salsa jest najlepiej używana w ciągu 1 do 2 dni. Następnie enzymy w papai zaczynają zmiękczać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykły AnanasZwykły Ananas
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia14
Magazyn