Papaja-Salsa Z Czarnej Fasoli
Papaja-czarna fasola Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 44 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sok z limonki, ocet winny, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj. Wyluzuj.
Uwaga: W przeciwieństwie do naszych innych sals, ta salsa jest najlepiej używana w ciągu 1 do 2 dni. Następnie enzymy w papai zaczynają zmiękczać fasolę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.