Papaja Guawa Granita
Papaya Guava Granitan jest bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz papaja nektar, sok pomarańczowy, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, Pastelillos Z Guawy (Guava Pastelillos), oraz Paleta De Papaya Y Coco (Papajan i lody kokosowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu 3 minuty lub tylko do momentu rozpuszczenia cukru.
Umieścić patelnię w dużej misce wypełnionej lodem; ostudzić całkowicie, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać skórkę pomarańczową i sok.
Wlać mieszaninę do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Zamrażać do częściowego zamrożenia (około 2 godzin). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić, skrobać widelcem co godzinę, 2 godziny lub do całkowitego zamrożenia. Łyżka do dań deserowych.