Papaja Gazpacho
Papaja Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion warzywny, sok pomarańczowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleta De Papaya Y Coco (Papajan i lody kokosowe), Beachy Papaya łodzie z Papaya Seed Drizzle, oraz Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante.
Instrukcje
Obrać, nasiona i pokroić tyle dojrzałych papai w 1/2-calowe kostki, aby 1/2 szklanki; rezerwy do dekoracji.
Pokrój Pozostałe papaje na 1-calowe kawałki. W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć 1-calowe kawałki papai, 1/2 łyżeczki chili i sok pomarańczowy; czysty, aż gładka.
Wlać czysty do miski; dodać bulion, sok z limonki, szalotki i dodatkowe chili do smaku; dobrze wymieszać.
Chochla do szerokich misek. Do każdej miski, dodać równe porcje krewetki, zastrzeżone Dojrzałe papaja kostki, pokrojone w kostkę papaja zielona, i awokado.
Dodać sól do smaku i posypać kolendrą.