Panzanella z krabem

Panzanella z krabem
Przepis Panzanella z krabem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 229 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek extravirgin, nasiona kopru włoskiego, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Krab Pikantny (Krab pieczony z bułką tartą i serem), Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), oraz Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj pomidora, cebula, chleb, i kraba; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
KrabKrab
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn