Panzanella z fetą i bazylią

Panzanella z fetą i bazylią
Panzanella z Fetanem i bazylią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól i pieprz, rustykalny chleb wiejski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Letnia Panzanella z arbuzem, chlebem kukurydzianym Pesto i fetą, Pomidorowa Panzanella z krewetkami i bazylią, oraz Bezglutenowa Sałatka Z Karczocha Panzanella.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść kostki chleba na blasze do pieczenia i tost w piekarniku 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyjąć i ostudzić.
4
Połączyć chleb z pomidorami, szalotka i kapary i odstawić na około 5 protokół. W międzyczasie dodaj oliwę z oliwek i ocet balsamiczny do miski. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, do smaku ubijamy i dodajemy do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Do miski dodaj fetę i bazylię. Lekko wrzucić drewnianą łyżką. Talerz panzanella, udekorować liśćmi bazylii i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn