Panzanella z fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka octu winnego, oliwy z oliwek, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Panzanella z łososia z zieloną fasolką, Panzanella, oraz Panzanella.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj pomidora i następne 4 składniki (pomidor przez ciecierzycę), i wrzuć do płaszcza. Marynować w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Dodać chleb, pietruszka, i bazylia; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)