Need a dairy free i pescatarian przystawka? Panzanella (toskańska Sałatka chlebowa) może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, taką jak maui, Skórka z cytryny, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Toskańska Sałatka Panzanella, Kiedy toskańska panzanella spotkała sałatkę caprese, oraz Tuscan Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić chleb w dużej misce i dodać połowę vinaigrette. Wrzucić do herbu dobrze, a następnie odstawić w temperaturze pokojowej na około 10 minut.W międzyczasie umieść pomidory, cebulę i ogórek w oddzielnej dużej misce i dodaj pozostały vinaigrette. Wrzucić do herbu dobrze, a następnie odstawić w temperaturze pokojowej na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Ogórek
Pomidor
Cebula
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać warzywa i bazylii do chleba i wymieszać, aż równomiernie połączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Bazylia
Chleb
3
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 15 minut, aby umożliwić smaki do stopienia, a następnie służyć w temperaturze pokojowej.Parowanie napojów: Fernleaf Sauvignon Blanc, Nowa Zelandia. Energiczna limonka, cytryna i trawiasta ziołowość tego Sauvignon Blanc dobrze komponują się z ostrymi nutami cytryny, bazylii, cebuli i pomidora w sałatce, podczas gdy żywa kwasowość i energia wina będą korzystnie kontrastować z miękkim chlebem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.