Przepis Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, czosnek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać chleb i sól; gotować na małym lub średnim ogniu, często podrzucając, przez 10 minut, lub aż ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Na vinaigrette, ubić wszystkie składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół