Panzanella

Panzanella
Panzanella wymaga mniej więcej 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz liście bazylii, pietruszkę, kawałki jednodniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj chleb, pomidory, czosnek, paprykę, Bazyl i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Wlać mieszaninę chleba; wrzucić delikatnie, aż chleb jest równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aż chleb zmięknie i smaki są mieszane, ale nie dłużej niż 8 godzin. Wrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn