Panzanella
Panzanella wymaga mniej więcej 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz liście bazylii, pietruszkę, kawałki jednodniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj chleb, pomidory, czosnek, paprykę, Bazyl i pietruszkę.
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć pozostałymi składnikami.
Wlać mieszaninę chleba; wrzucić delikatnie, aż chleb jest równomiernie pokryte.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aż chleb zmięknie i smaki są mieszane, ale nie dłużej niż 8 godzin. Wrzucić przed podaniem.