Panzanella

Panzanella
Przepis Panzanellan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,29 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 72 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, grubo zmielony pieprz, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić pierwsze 6 składników w misce; doprawić solą i pieprzem; odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Skropić 1 łyżkę płynu z mieszaniny na chleb; dusić z każdej strony na złoty kolor; top z 2 łyżkami mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
ChlebChleb
3
Dekoruj liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
4
Self

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn