Pansy Rabarbar Galettes
Pansy rabarbar Galettes może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, cukier bratki, standardowe Skórki ciasta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jagodowy Rabarbar Baby Galettes, Jagodowy Rabarbar Kremowy Ser Galettes, oraz Galanteria truskawkowo-Rabarbarowa z domowymi lodami waniliowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W dużej niereaktywnej misce wymieszać rabarbar, cukier, skrobię kukurydzianą, sól, gałkę muszkatołową i połowę płatków bratka.
Rozwałkuj rund ciasta, aż będą cienkie i około 6 cali średnicy.
Umieść je na blasze do pieczenia o 2 cale od siebie.
Stos około pół szklanki mieszanki rabarbaru do środka każdej rundy. Zebrać ciasto wokół napełniania, szczypanie krawędzi, ale pozostawiając centrum otwarte.
Piec galettes przez 30 minut, lub aż skorupa jest głęboki złoty brąz i nadzienie jest oozy i miękkie.
Posypać pozostałe płatki bratki na górze.
Podawać na ciepło, skropione syropem bratki, w razie potrzeby.