Panko-i Musztardowy Królik

Panko-i Musztardowy Królik
Królik z Panko i musztardą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, panko, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś, Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Kurczak Przetargi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°. W średniej misce, ubij razem masło i musztardę. W dużej misce, wrzucić razem panko i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Kawałki królika przyprawić solą i pieprzem. Używając pędzla do ciast, obficie wymieszaj 1 kawałek z musztardą, a następnie zanurz w mieszaninie panko i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mięso KróliczeMięso Królicze
MusztardaMusztarda
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
3
Przenieść do dużych obręczy blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami, używając 2 blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Kawałki skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
5
Piec 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec, aż skórka będzie złoty i soki uruchomić jasne, gdy mięso jest kłute widelcem, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Chociaż królik jest często porównywany do kurczaka pod względem metod i czasów gotowania, należy uważać, aby go nie rozgotować. W przeciwieństwie do kurczaka, idealnie ugotowane mięso królicze powinno być nadal bardzo lekko różowe w pobliżu kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Cały KurczakCały Kurczak
Cały KrólikCały Królik
KościKości
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn