Panko-i Musztardowy Królik
Królik z Panko i musztardą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, panko, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś, Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Kurczak Przetargi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°. W średniej misce, ubij razem masło i musztardę. W dużej misce, wrzucić razem panko i tymianek.
Kawałki królika przyprawić solą i pieprzem. Używając pędzla do ciast, obficie wymieszaj 1 kawałek z musztardą, a następnie zanurz w mieszaninie panko i wrzuć do płaszcza.
Przenieść do dużych obręczy blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami, używając 2 blach do pieczenia.
Kawałki skropić oliwą z oliwek.
Piec 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 177°.
Piec, aż skórka będzie złoty i soki uruchomić jasne, gdy mięso jest kłute widelcem, o 10 minut więcej.
Chociaż królik jest często porównywany do kurczaka pod względem metod i czasów gotowania, należy uważać, aby go nie rozgotować. W przeciwieństwie do kurczaka, idealnie ugotowane mięso królicze powinno być nadal bardzo lekko różowe w pobliżu kości.