Panko Faszerowane Pieczarki-Styl Azjatycki

Panko Faszerowane Pieczarki-Styl Azjatycki
Panko faszerowane pieczarki-azjatycki styl może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieczarki, scallion, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Azjatyckie z grzybami Panko-Crusted, Pieczarki Nadziewane Brie z Garlickim Panko, oraz Azjatyckie Pieczarki Nadziewane.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować eseju Chenin Blanc Blend. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn