Panko-Crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą
Panko-Crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, jajka, szarej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, Panko-Crusted dorsz z pomidorowo-bazyliowym smakiem, oraz Panko Crusted Tilapia ze świeżym sosem pomidorowo-bazyliowym + gratisy dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.