Panko-crusted Crab Cake Bites z pieczonym pieprzem-szczypiorkiem Aioli
Panko-crusted Krab Cake Bites z pieczonym Paprykowo-szczypiorkowym Aioli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, majonezu, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Panko-crusted Crab Cake Bites z pieczonym pieprzem-szczypiorkiem Aioli, Panko Crusted cukinia z cytrynowo-czosnkowym Aioli, oraz Panko Crusted Barramundi Sticks with Harissan Aioli.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.