Panini Press Thanksgiving ... Grillowane Ciasto Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Święto Dziękczynienia panini prasy ... grillowane ciasto z dyni spróbować. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, skórkę z ciasta, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Panini Press Thanksgiving ... Grillowana Dynia Żołędziowa z żurawinowo-imbirowym syropem klonowym, Grillowana zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi (+Panini Press Giveaway od Sargento!), oraz Grillowane Krewetki Tostadas {The Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstępnie upiecz ciasto zgodnie z przepisem lub wskazówkami opakowania.Rozgrzej grill panini na średnim ogniu.
Dynię przeciąć na pół i usunąć nasiona i sznurki. Pokrój każdą połowę na paski 1/2 cala, starając się utrzymać każdy pasek jak najbliżej tej samej grubości, jak to możliwe (zapewni to nawet grillowanie później).Pracując partiami, umieść na grillu tyle pasków dyni, ile będzie pasować. Zamknij grill tak, aby pokrywka stykała się z dynią bez faktycznego jej naciskania. Grilluj, aż dynia będzie miękka i delikatna z ciemnymi znakami grilla, 12 do 15 minut na partię.Rozgrzej piekarnik do 218°. wyjmij dynię z każdego paska do robota kuchennego lub blendera i przecier dynię przez kilka minut, aż będzie gładka.
Przenieść 2 szklanki dyni do dużej miski (można schłodzić lub zamrozić resztę na naleśniki z dyni!).w małej misce, połączyć cukier, cynamon, sól, imbir, goździki i kardamon, a następnie dodać mieszaninę do dyni.
Wymieszać z ubitymi jajkami. Stopniowo mieszaj w odparowanym mleku.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta.
Piec ciasto w temperaturze 218° przez 15 minut. Obniżyć temperaturę do350 i piec przez 40 do 50 minut dłużej lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.Schłodzić ciasto na drucianym stojaku przez 2 godziny.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.