Panini Pops!

Panini Pops!
Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. 939 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, rustykalny chleb, mix-ins, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... i prezent prasowy Breville Panini!, Apple Pie Panini z The Ultimate Panini Press Cookbook Kathy Strahs, oraz Kruszenie na Kathy Strahs z Panini Happy Plus pieczone jabłko, Brie i Pecan Panini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej ekspres panini do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
1
Masło rozprowadzić na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz kanapki. Odwróć jeden plasterek i przełożyć drugą stronę dużą ilością sera, aby upewnić się, że będzie wystarczająco dużo, aby trzymać patyczki lizaka na miejscu (plus wszelkie mieszanki, których możesz używać). Zamknij kanapkę z drugą kromką chleba, masłem do góry.Grilluj panini, po dwa na raz, aż ser się rozpuści i chleb zostanie upieczony, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieś panini na deskę do krojenia i natychmiast Wytnij kształty za pomocą foremek do ciastek (UWAGA: Jeśli używasz metalowego noża, bardzo szybko się nagrzeje, więc uważaj, aby nie poparzyć palców) i włóż patyczki do lizaków. Najlepiej jak najszybciej włożyć tam patyczki, podczas gdy ser jest jeszcze gorący i miękki. Gdy ser ostygnie na minutę lub dwie, należy go ujędrnić i przytrzymać patyki na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn