Panierowany Kotlet Z Kurczaka Z Szynką, Serem Trzech Śmietanek I Młodą Rukolą

Panierowany Kotlet Z Kurczaka Z Szynką, Serem Trzech Śmietanek I Młodą Rukolą
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj panierowany kotlet z kurczaka z szynką, serem potrójnym i młodą rukolą. Jedna porcja zawiera 1003 kalorie , 58 g białka i 64 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 3,76 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką jajka, bułkę tartą panko, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz go zrobić. Ten przepis podoba się 2 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 79% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Donkatsu - koreański panierowany kotlet wieprzowy , panierowana smażona cukinia z serem i panierowane paluszki z kurczaka .

Instrukcje

1
Wymieszaj ocet, musztardę, sól i pieprz w dużej misce. Powoli dodawaj olej, aż powstanie emulsja.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Serem Brie)(można Zastąpić Serem Brie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodaj rukolę i wymieszaj, aby liście pokryły się winegretem. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1
Włóż mąkę, jajka i bułkę tartą do 3 oddzielnych, płytkich misek, po czym posyp każdą z nich solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Umieść każdą pierś kurczaka pomiędzy dwoma kawałkami folii spożywczej i rozbij ją na grubość 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Posyp kurczaka z obu stron solą i pieprzem, obtocz każdą pierś w mące i strzepnij nadmiar. Zanurz w jajku i pozwól, aby nadmiar spłynął, a następnie obtocz z obu stron w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Mały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W KostkęMały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W Kostkę
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
4
Umieścić na kratce do pieczenia umieszczonej nad blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozgrzej dwie duże, nieprzywierające patelnie do smażenia na wysokim ogniu.
6
Do każdej patelni dodaj 3 łyżki masła i 1 łyżkę oleju i podgrzewaj, aż masło się rozpuści i zacznie skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Umieść 2 piersi na każdej patelni i smaż, aż będą złocistobrązowe, około 4 minut. Obróć piersi i smaż dalej, aż będą złocistobrązowe, a kurczak będzie ugotowany, około 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W KostkęMały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
8
Przenieś każdą pierś na duży talerz i od razu połóż na niej kilka plasterków sera, kilka plasterków szynki i odrobinę rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn