Pani i synowie zupa jarzynowa wołowa jest bezmleczne przepis z 16 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz przyprawioną sól, olej roślinny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 528 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pani i synowie zupa jarzynowa wołowa, Lasagna Pani i synowie, oraz Sałatka pani i synów.
Instrukcje
1
Jeśli używasz chuck roast, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa Chuck
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Umieść pieczeń na patelni i gotować, aż rumiane z obu stron, o 5 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Usuń pieczeń z patelni i pokroić na 1 1/2 do 2-calowych kostek; wyrzucić tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Umieść kostki wołowiny w dużym garnku. (Jeśli używasz krótkich żeberek, możesz je włożyć do garnka bez przygotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Wołowe
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj wodę, pomidory, cebulę, suszoną pietruszkę, bulion wołowy, suszoną włoską przyprawę, przyprawę domową, przyprawioną sól, sos Worcestershire, sól selera, czosnek w proszku, czarny pieprz i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć garnek; zmniejszyć ogień tak, że płyn simmers, i gotować przez 1 1/2 do 2 godzin, lub aż mięso jest bardzo miękkie. Jeśli używasz krótkich żeberek, usuń je z garnka i pokrój mięso z kości, wyrzuć kości i tłuszcz i wróć mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Sos Worcestershire
Bulion Wołowy
Pietruszka Suszona
Czosnek W Proszku
Sól Selerowa
Pieprz Czarny
Liście Laurowe
żeberka Wołowe
Przyprawy
Pomidor
Cebula
Woda
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodać pozostałe warzywa i makaron i przywrócić zupę do wrzenia, mieszając, aby rozprowadzić składniki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut. Tuż przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy świeżą posiekaną natkę pietruszki. Aby usunąć nadmiar tłuszczu z powierzchni zupy, obróć liść sałaty wokół powierzchniaby zebrać dużo tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liść Sałaty
Warzywa
Makarony
Pietruszka-nać
Zupa
7
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.