Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Młyn żółty kukurydza kasza i grillowane pomidory Heirloom

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Mill Żółty kasza kukurydziana i grillowane pomidory Heirloom spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 815 kalorii, 31g białka, oraz 29g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mikro pietruszki, wszystkie muszle krewetek z obierania krewetek, kukurydza kamień mielony kasza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery fasolowe z grillowaną kukurydzą, Pesto + pomidory, Kasza wędzona Cheddar z pieczonymi pomidorami, oraz Grillowane krewetki i wędzone grillowane kasze kukurydziane.
Instrukcje
Aby przygotować krewetki, shell i devein, pozostawiając głowę na I rezerwując muszle dla redukcji krewetek. Pokrój pancettę lub niech twój sprzedawca pokroi ją dla Ciebie o tej samej grubości, co boczek z płyty. Owinąć część ciała każdej krewetki z pancetta. Gotować krewetki, sezon krewetki z pieprzem cytrynowym i saute na średnim ogniu, aż pancetta jest złoty brąz i chrupiące. Deglaze patelni z Worcestershire i zmniejszyć płaszcz krewetki. Rezerwa na poszycie.
Aby ugotować kaszę: Przynieś mleko, wodę i jalapenos na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Dodać kaszę i masło; dusić do miękkości, dodając dodatkową wodę w razie potrzeby, mieszając od czasu do czasu. Gdy kasza będzie miękka, Zakończ serem mascarpone i dopraw solą i pieprzem. Rezerwa ciepła do poszycia.
W małym rondlu potu szalotka, kolby kukurydzy i muszle krewetek w całym maśle, aż pomarańczowy.
Dodać koncentrat pomidorowy i karmelizować. Deglaze z białym winem i zmniejszyć.
Dodaj krewetki i gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny. Odcedzić, zmniejszyć o 1/2 i zakończyć całością buerre manie - buerre manie powstaje przez połączenie całego masła z mąką. Rezerwa na poszycie.;
Okra smażyć na oleju w temperaturze 350 stopni F do złotego koloru. Pomidory z grilla.
Umieść pomidory i okra na środku talerza, łyżkę kaszy na wierzchu okra i pomidory, ułóż krewetki wokół talerza.
Na wierzch naczynia posypać ogolonym koprem, liśćmi i pietruszką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.