Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Młyn żółty kukurydza kasza i grillowane pomidory Heirloom

Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Młyn żółty kukurydza kasza i grillowane pomidory Heirloom
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Mill Żółty kasza kukurydziana i grillowane pomidory Heirloom spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 815 kalorii, 31g białka, oraz 29g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mikro pietruszki, wszystkie muszle krewetek z obierania krewetek, kukurydza kamień mielony kasza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery fasolowe z grillowaną kukurydzą, Pesto + pomidory, Kasza wędzona Cheddar z pieczonymi pomidorami, oraz Grillowane krewetki i wędzone grillowane kasze kukurydziane.

Instrukcje

1
Aby przygotować krewetki, shell i devein, pozostawiając głowę na I rezerwując muszle dla redukcji krewetek. Pokrój pancettę lub niech twój sprzedawca pokroi ją dla Ciebie o tej samej grubości, co boczek z płyty. Owinąć część ciała każdej krewetki z pancetta. Gotować krewetki, sezon krewetki z pieprzem cytrynowym i saute na średnim ogniu, aż pancetta jest złoty brąz i chrupiące. Deglaze patelni z Worcestershire i zmniejszyć płaszcz krewetki. Rezerwa na poszycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Boczek SlabBoczek Slab
RedukcjaRedukcja
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Aby ugotować kaszę: Przynieś mleko, wodę i jalapenos na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kaszę i masło; dusić do miękkości, dodając dodatkową wodę w razie potrzeby, mieszając od czasu do czasu. Gdy kasza będzie miękka, Zakończ serem mascarpone i dopraw solą i pieprzem. Rezerwa ciepła do poszycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
W małym rondlu potu szalotka, kolby kukurydzy i muszle krewetek w całym maśle, aż pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać koncentrat pomidorowy i karmelizować. Deglaze z białym winem i zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3
Dodaj krewetki i gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny. Odcedzić, zmniejszyć o 1/2 i zakończyć całością buerre manie - buerre manie powstaje przez połączenie całego masła z mąką. Rezerwa na poszycie.;
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1
Okra smażyć na oleju w temperaturze 350 stopni F do złotego koloru. Pomidory z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść pomidory i okra na środku talerza, łyżkę kaszy na wierzchu okra i pomidory, ułóż krewetki wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
Na wierzch naczynia posypać ogolonym koprem, liśćmi i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn