Pancetta i Chard Szwajcarski z miękką polentą
Pancettan i Szwajcarski Chard z miękką polentą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz parmezan, polenta, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z Pancettan i Szwajcarski Chard, Smażony Chard Szwajcarski z pancettą, oraz Placki Z Pancettą, Białą Fasolą I Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pancetta w dużej patelni pokrytej sprayu do gotowania na średnim ogniu, aż chrupiące (o 10 protokół).
Zdjąć pancettę z patelni.
Dodaj czosnek do kapieli na patelni; smażyć 30 sekund.
Dodać bulion i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3/4 szklanki (około 5 minut).
Dodaj chard, sól, i pieprz, rzucając do herbu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub do chard jest przetarg.
Podawać na miękkiej Polencie; top z pancettą i parmezanem.
(Łącznie zawiera miękką polentę)