Pancetta i Chard Szwajcarski z miękką polentą

Pancetta i Chard Szwajcarski z miękką polentą
Pancettan i Szwajcarski Chard z miękką polentą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz parmezan, polenta, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z Pancettan i Szwajcarski Chard, Smażony Chard Szwajcarski z pancettą, oraz Placki Z Pancettą, Białą Fasolą I Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pancetta w dużej patelni pokrytej sprayu do gotowania na średnim ogniu, aż chrupiące (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć pancettę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj czosnek do kapieli na patelni; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać bulion i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3/4 szklanki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj chard, sól, i pieprz, rzucając do herbu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub do chard jest przetarg.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Podawać na miękkiej Polencie; top z pancettą i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
7
(Łącznie zawiera miękką polentę)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn