Pancetta grillowana-okłady Radicchio z kozim serem
Grillowane Pancetta-Radicchio okłady z kozim serem może być tylko dodatek szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, chèvre, liście radicchio i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane młode ziemniaki i cukinia z Radicchio, kozim serem i dojrzewającym Sherry Vinaigrette, Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, oraz Soppressata z Radicchio i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel ser równo między liście radicchio, umieszczając go w centrum. Złożyć jedną krawędź każdego liścia nad serem, a następnie delikatnie zwinąć, aby zamknąć. Owinąć plasterek pancetty wokół każdej rolki i zabezpieczyć jedną lub dwiema wykałaczkami(nie szkodzi, jeśli pancetta trochę łzy).
Połóż rolki na naoliwionym grillu na średnio gorących węglach lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Włącz rolki w razie potrzeby, aż pancetta jest lekko rumiane i chrupiące ze wszystkich stron, 5 do 8 minut w sumie.
Ułóż bułki na talerzu i skrop octem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.