Pan Smażony Stek Z Halibuta Z Jasnozielonym Sosem

Pan Smażony Stek Z Halibuta Z Jasnozielonym Sosem
Pan smażony stek z halibuta z jasnozielonym sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 16,81 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 86g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, steki z halibuta, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Light (er) Steak au poivre z sosem Brandy, Halibut smażony na patelni z sosem Korniszonowym, oraz Grillowany Halibut z zielonym sosem.

Instrukcje

1
Wypłukać steki z halibuta i osuszyć. Doprawić solą i pieprzem, następnie obsypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z HalibutaSteki Z Halibuta
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Steki z halibuta smażyć na maśle przez 4 do 5 minut, aż ładnie się rumią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z HalibutaSteki Z Halibuta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zmniejszyć ogień do średniej, i mieszać wino do patelni, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki przyklejone do dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wymieszać z sokiem z cytryny, a następnie wymieszać ze śmietaną. Gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut lub aż zacznie zgęstnieć. Doprawić natką pietruszki, bazylią i kaparami i mieszać przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Podajemy halibuta z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn