Pan smażone Medaliony jagnięce z pieczonym Żółtym Puree z dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pan smażone Medaliony jagnięce z pieczonym Żółtym puree Squash spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 39g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żółty Puree z dyni i marchwi, Dorsz smażony z żółtym kabaczkiem i szparagami, oraz Smażona na patelni cukinia i żółta Kabaczek z kminkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na puree: cały ząbek czosnku i żółty squasha zalać oliwą z oliwek i kilka szczypty soli morskiej w średniej misce.
Umieścić powlekane squash i czosnek w 9 1/2 przez 11-calowy patelni do pieczenia.
Umieścić patelnię do pieczenia w piekarniku i piec, aż skóra jest nieco zwęglona, o 15 protokół.
W blenderze dodać pieczony czosnek, żółtą dynię i bulion warzywny. Zmiksować do uzyskania konsystencji musu jabłkowego.
Dla jagnięciny: w średniej wielkości misce do mieszania, płaszcz każdy medalion jagnięciny z mielonego czosnku, sól, i czarny pieprz. W 12-calowej patelni saute na średnim ogniu, sear medaliony jagnięce aż do brązowej skorupy formy, 1 do 2 minut z każdej strony. Natychmiast usunąć z ognia.
Aby służyć, wlać porcję puree na talerz i podawać na nim 2 medalion jagnięcy.