Pan-Seared Schab Ostrze Kotlet
Pan-Seared Schab ostrze kotlet może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 252 kalorie, 1G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, ząbki czosnku, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Niska i powolna musztarda Glazurowana ostrze pieczeń wieprzowa, Steki wieprzowe z Ndujanem i sałatką z miodu i rukoli, oraz Bakłażan zapiekany z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wieprzowinę, plastry cytryny, posiekany garlic, olej i 2 łyżki posiekanego rozmarynu w płytkim naczyniu do pieczenia; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Niech wieprzowina siedzieć w temperaturze pokojowej30 minut przed gotowaniem.
Podgrzać dużą patelnię, najlepiej żeliwną, na średnim ogniu. Zeskrobać marynatę z korka, umieścić wieprzowinę na patelni i natychmiast zredukować ciepło do średniego. Gotować, obracając ok. 5 minut, aż zbrązowieje i natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części Chop rejestry 57°, 20-25 minut.W ciągu ostatnich 10 minut, dodać główkę czosnku toskillet, ściąć boki w dół, i gotować na złoty kolor.
Przełożyć na deskę do krojenia; odstawić wieprzowinę na co najmniej 5 minut przed krojeniem.
Podawać z lemonwedges, gotowanego czosnku i gałązki rozmarynu.
DO przodu: wieprzowina może być marynowana 1 dniagłowy. Przechowywać w lodówce.