Pan Seared Red Snapper Escabeche
Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu, gruba sól, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Red Snapper Escabeche, Snapper and Grouper Escabeche, oraz Snapper Escabèche ze Zwęglonymi szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, dobrze przyprawione żeliwne lub nonstick patelni, ciepła ¼ szklanki oleju na średnim ogniu. Osusz rybę. Gotować ryby, niezakłócony, aż brązowy i już nie przykleja się do patelni, 3 do 4 protokół. Obróć i gotuj, aż druga strona będzie brązowa i płatki rybne, 2 do 3 minut więcej.
Wyjąć na talerz i odstawić. Wyrzucić olej z patelni.Zmniejszyć ogień do medium i dodać pozostałą łyżkę oleju. Na gorąco dodajemy cebulę, marchew i czosnek. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, a marchew prawie miękka, około 5 minut. W międzyczasie połącz goździki i czarny pieprz w moździerzu i tłuczku lub w młynku do przypraw i przetwarzaj do grubo zmielonego.
Dodaj do warzyw, wraz z bulionem, octem, liśćmi laurowymi, oregano, majerankiem i cynamonem. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 15 minut. Doprawić solą i wymieszać w paski jalapeno. Osłaniaj, dopóki nie będziesz gotowy.Ułóż rybę na półmisku i łyżkę escabeche na górze. W temperaturze pokojowej ryby i warzywa wchłoną dużą część płynu. Może być serwowany teraz, ale jest jeszcze lepiej, jeśli jest przykryty i schłodzony na noc. Doprowadzić go do temperatury pokojowej przed podaniem.
Udekoruj gałązkami oregano i pietruszką i podawaj z ciepłymi tortillami kukurydzianymi i plastrami awokado.