Pan Seared Red Snapper Escabeche

Pan Seared Red Snapper Escabeche
Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu, gruba sól, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Red Snapper Escabeche, Snapper and Grouper Escabeche, oraz Snapper Escabèche ze Zwęglonymi szalotkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym, dobrze przyprawione żeliwne lub nonstick patelni, ciepła ¼ szklanki oleju na średnim ogniu. Osusz rybę. Gotować ryby, niezakłócony, aż brązowy i już nie przykleja się do patelni, 3 do 4 protokół. Obróć i gotuj, aż druga strona będzie brązowa i płatki rybne, 2 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć na talerz i odstawić. Wyrzucić olej z patelni.Zmniejszyć ogień do medium i dodać pozostałą łyżkę oleju. Na gorąco dodajemy cebulę, marchew i czosnek. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, a marchew prawie miękka, około 5 minut. W międzyczasie połącz goździki i czarny pieprz w moździerzu i tłuczku lub w młynku do przypraw i przetwarzaj do grubo zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj do warzyw, wraz z bulionem, octem, liśćmi laurowymi, oregano, majerankiem i cynamonem. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 15 minut. Doprawić solą i wymieszać w paski jalapeno. Osłaniaj, dopóki nie będziesz gotowy.Ułóż rybę na półmisku i łyżkę escabeche na górze. W temperaturze pokojowej ryby i warzywa wchłoną dużą część płynu. Może być serwowany teraz, ale jest jeszcze lepiej, jeśli jest przykryty i schłodzony na noc. Doprowadzić go do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Udekoruj gałązkami oregano i pietruszką i podawaj z ciepłymi tortillami kukurydzianymi i plastrami awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn