Pan-Seared Mahimahi Z Tropikalną Salsą

Pan-Seared Mahimahi Z Tropikalną Salsą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pan-Seared Mahimahi z tropikalnej salsy może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 22g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mahimahi, ananas, kiwi, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać kiwi można śledzić to danie główne z Kiwi i Midori Slushy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą, Różowy pieprz Mahimahi z tropikalną salsą, oraz Zapiekany Tuńczyk Z Tropikalną Salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 7 składników w średniej misce; wrzucić delikatnie. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu, aż będzie gorąca. Płaszcz ryby w sprayu do gotowania; dodać ryby na patelni. Gotować ryby 1 minutę z każdej strony lub tylko do lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, odkryte, 7 minut lub aż ryby płatki łatwo po przetestowaniu z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść rybę na indywidualnych talerzach i łyżkę salsy nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn