Pan Seared Cat Fish with Red Roasted Red Pepper Lime Sauce and tosty Sunflower Seeds

Pan Seared Cat Fish z Czerwonym pieczonym sosem z czerwonej papryki limonki i prażonymi nasionami słonecznika wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 364 kalorie, 49g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 22 fanów. Mieszanka soli i pieprzu, liście kolendry, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Pan Seared Cat Fish with Red Roasted Red Pepper Lime Sauce and tosty Sunflower Seeds, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Obie strony ryby przyprawiamy solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dodać filety rybne na patelni i gotować 2 minut na stronie rzut z łopatką lub szczypce, aż złoty kolor i przetargu widłowego.
W blenderze połącz pieczoną czerwoną paprykę, czosnek, sok z limonki, imbir i kminek oraz puree, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do małego rondla i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać kolendrę.
Połowę ryby podajemy z sosem polanym na wierzchu.
Wierzch posypać prażonymi nasionami słonecznika. W razie potrzeby rezerwujcie pozostałe ryby dla herosów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.