Pan Seared Airline Breast
Pan Seared Airline Breast wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. To danie główne ma 338 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, granulowany czosnek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekane piersi z kurczaka z izraelskim kuskusem, granatem i fasolką, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Kurczaka opłukać i osuszyć. Rozgrzej patelnię o dużym dnie na średnim ogniu.
Połączyć paprykę, czosnek granulowany, sól i pieprz, w małej misce. Rub przyprawy wymieszać na całym kurczaka. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej i zapiekaj kurczaka, najpierw po stronie Skóry, Odwróć i przesmaruj drugą stronę.
Wyjąć do tacy blachy i umieścić w nagrzanym piekarniku gotować przez, o 15 protokół.
Na patelnię podsmażaliśmy kurczaka, dodaliśmy cebulę i pory.
Saute przez 4 do 5 minut lub do lekko karmelizowane.
Dodać czosnek i oliwki oraz sok z oliwek.
Saute przez 2 minuty więcej, a następnie opłucz patelnię białym winem. Zmniejsz wino o połowę. SOS Zakończ mieszając tymianek i masło. W razie potrzeby dostosuj przyprawę i utrzymaj ciepło.
Gdy kurczak jest gotowy, wyjąć z piekarnika, umieścić na półmisku i wlać soki do mieszanki warzywnej.
Zalać kurczakiem i od razu podawać.